Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #110

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Grasshopper.

Grasshopper

Heb je altijd al willen beginnen met programmeren, maar had je nooit een idee waar je moest beginnen? Grasshopper kan je een handje helpen. Deze nieuwe app van Google zorgt ervoor dat je op een speelse manier leert hoe je JavaScript gebruikt. Grasshopper gebruikt mooie animaties, geeft je opdracht en stelt vragen om ervoor te zorgen dat jij op een interactieve manier leert programmeren.

Grasshopper

Grasshopper is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Grasshopper

Too Good To Go

Dagelijks wordt er erg veel voedsel weggegooid en dat vinden de makers van Too Good To Go enorm zonde. Ze zijn dan ook een app begonnen om voedselverspilling tegen te gaan. De app helpt restaurants en winkels van hun overtollige voedsel af door het te verkopen in plaats van weg te gooien. Wil je helpen voedselverspilling tegen te gaan, dan kan de applicatie je een handje helpen.

Too Good To Go is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Too Good To Go

Pignus

Wil je dat jouw bestanden voortaan beveiligd verstuurd worden? Dan kan Pginus je helpen. De app is speciaal gemaakt voor mensen die niet zo goed zijn met encryptie, maar die wel graag hun bestanden beveiligd versturen. De app maakt het ook mogelijk om bestanden die versleuteld zijn verstuurd te openen.

Pignus app

Pignus is voor 4,49 euro te downloaden uit de App Store.

  • Pignus

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.