Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #111

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Opera Touch.

Opera Touch

Opera is terug met een gloednieuwe browser. Voor Android-toestellen is Opera Touch in Google Play verschenen. Later volgt de browser ook voor iOS-toestellen. Ideaal aan de browser is dat hij is ontworpen om met één hand te bedienen. Ook zijn er een aantal handige functies die we in andere browser-apps niet tegenkomen.

Opera Touch is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Opera Touch

Google Tasks

Takenlijstapplicaties zijn er inmiddels voldoende, maar de één is toch wat simpeler dan de ander. Google Tasks is een eenvoudige applicatie waarmee je eenvoudig bij kunt houden wat je allemaal nog moet doen. Deze kun je ook synchroniseren met je Gmail of Google Agenda. De app geeft ook alvast een kijkje in hoe Android er in de toekomst uit gaat zen met Material Design 2.

Google Tasks is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Opera Touch

Harry Potter Hogwarts Mystery

Harry Potter is weer helemaal terug, ditmaal met een app voor mobiele apparaten waarmee je zelf lessen kunt volgen aan toverschool Hogwarts. In de mobiele game kun je kiezen uit vier huizen van de toverschool en volg je lessen om een betere tovenaar te worden. Ook moet je erachter zien te komen waarom je oudere broer van Hogwarts gegooid is.

Harry Potter Hogwarts Mystery is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Harry Potter Hogwarts Mystery

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.