Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De LG G7 wordt in april gepresenteerd en is kort daarna al te koop

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2018, 10:33 CategorieAndroid

LG heeft tegenover Zuid-Koreaanse media bevestigd dat de LG G7 officieel in april zal worden onthuld en kort daarna, in elk geval in Zuid-Korea, te koop zal zijn. Wanneer het toestel elders te koop zal zijn, bijvoorbeeld in Nederland, is nog niet bekendgemaakt door het bedrijf.

LG G7-aankondiging in april

LG heeft recentelijk tegenover Zuid-Koreaanse media bevestigd dat het bedrijf de LG G7 zal gaan onthullen in april, tegen het einde van de maand. Een week later kunnen geïnteresseerden, in elk geval in Zuid-Korea, het toestel al reserveren, waarna een winkelrelease ergens medio mei moet gaan plaatsvinden. In Zuid-Korea zal de smartphone bij alle drie de grote providers te bestellen en te koop zijn, maar over de Europese of Nederlandse markt is nog niets bekend. We weten dus niet wanneer de G7 onze kant op zal komen.

De LG G7 wordt naar verluidt de eerste LG-smartphone met een m-lcd-scherm. Dit schermtype is 35 procent energiezuiniger dan reguliere lcd-schermen. Bovendien moeten deze schermen stukken helderder kunnen worden ingesteld door de toevoeging van witte pixels binnen de bestaande rgb-pixels. In tegenstelling tot oled kan m-lcd goedkoper worden geproduceerd, terwijl er veel van dezelfde voordelen aanwezig zouden zijn. Daarnaast kan het toestel een aantrekkelijke prijs gaan krijgen, door het ietwat goedkopere scherm.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.