Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De OnePlus 6 is straks verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2018, 13:21 CategorieAndroid

Er is opnieuw informatie gelekt over de aankomende OnePlus 6, die binnenkort zal worden aangekondigd. Op twee gelekte afbeeldingen is namelijk te zien dat de smartphone in het zwart, blauw en wit verkrijgbaar zal zijn wanneer die officieel te koop is.

OnePlus 6 in drie kleuren

Het duurt nu niet lang meer voordat OnePlus de OnePlus 6 gaat aankondigen. Niet alleen lekt er nu geregeld wat informatie over het toestel, ook de fabrikant zelf heeft al wat informatie naar buiten gebracht. Maandag zijn er wederom afbeeldingen van het aankomende toestel gelekt. Op die afbeeldingen is goed te zien in welke kleuren het apparaat straks verkrijgbaar is. De kleuren zijn blauw, wit en het traditionele zwart. De blauwe kleur doet een beetje aan de blauwe kleur die Nokia vorig jaar gebruikte voor de Nokia 8.

Uiteraard is op de afbeeldingen ook de inkeping aan de bovenkant van het scherm te zien en komen we wederom een dubbel camerasysteem op de achterkant tegen. Deze keer is het een verticaal systeem dat in het midden van de smartphone zit, in plaats van een horizontaal systeem in de hoek. Ook is de vingerafdruk anders dan we gewend zijn. Op de OnePlus 5T is die nog rond, dit keer doet-ie meer denken aan de scanner op de Samsung Galaxy S9. Hij is ovaal en niet meer rond — als dat de ervaring maar ten goede gaat komen…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.