Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De OnePlus 6 wordt op 16 mei onthuld tijdens een event in London

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2018, 10:57 CategorieAndroid

OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 6 op 16 mei aanstaande wordt onthuld tijdens een evenement in London. OnePlus nodigt ook iedereen die geïnteresseerd is uit om tijdens het lanceringsevent in Londen “The Speed You Need” te ontdekken.

OnePlus 6 wordt op 16 mei onthuld

OnePlus heeft laten weten dat de OnePlus 6 op 16 mei aanstaande wordt onthuld tijdens een groots evenement in London. De aankondiging zal om zes uur in de avond, Nederlandse tijd, plaatsvinden. Mocht je daar bij aanwezig willen zijn, dan kan dat. Sinds 9:00 uur vandaag zijn er zijn meer dan duizend tickets verkrijgbaar via deze link. De aanwezigen op het event kunnen als de eersten van de wereld de OnePlus 6 proberen in verschillende experience zones. Maar je moet er dus wel snel bij zijn, want op is op.

Om te zorgen dat bezoekers niet betalen voor hun aanwezigheid, krijgen zij een goed gevulde swag bag met exclusieve goodies en kunnen zij genieten van het OnePlus-feest. Bij aanschaf van een OnePlus 6 krijgen ze bovendien een extra verrassing, laat het bedrijf weten in een persbericht. Early Bird tickets kosten 18 euro en zijn beschikbaar tot 21.00 uur op vrijdag 27 april 2018. Reguliere tickets zijn één minuut later beschikbaar en kosten 34 euro. Koop een ‘Plus One’-ticket (minimale afname van twee tickets) voor 23 euro per ticket.

Voor iedereen die het niet redt om naar het event in Londen te komen, is er een online livestream.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.