Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell introduceert de Precision 5530 2-in-1 voor de zakelijke markt

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 19:03 CategorieWindows

In januari introduceerde Dell de XPS 15 2-in-1 (zie foto). Dit model was de kleinste en krachtigste convertible in zijn soort. De 8e generatie Intel-processor in combinatie met Radeon RX Vega M Graphics zorgden ervoor dat ook gamers uitstekend met dit model aan de slag konden. Vandaag heeft de fabrikant de Dell Precision 5530 2-in-1 gepresenteerd die qua specificaties verrassend veel lijkt op de XPS 15 2-in-1. De Dell Precision 5530 2-in-1 is echter speciaal voor de zakelijke markt.

Volgens Dell is dit model de kleinste 15.6″-convertible voor de professional. In feite is deze convertible qua specificaties vrijwel hetzelfde als de XPS 15 2-in-1, met als grote verschil dat de Precision 5530 2-in-1 over Radeon Pro WX Graphics beschikt. De convertible is zeer dun vormgegeven en beschikt over een scharnier dat 360-graden kan draaien. Zo kun je dit model als laptop of als tablet gebruiken. De convertible beschikt over een InfinityEdge 4K Ultra HD-beeldscherm en komt met de Dell Premium Pen voor zeer precieze gevoeligheid (4.096 drukpunten).

Bekijk ook  De beste Windows 10 tablets, hybride laptops en phablets (lente 2018)

Verschillende configuraties beschikbaar

De gebruiker kan kiezen uit verschillende configuraties met een i5-8305G-, i7-8705G- of een i7-8706G-processor. Windows 10 is het standaard besturingssysteem, maar gebruikers kunnen volgens Notebookcheck ook kiezen voor Ubuntu of Red Hat. Kies uit 8 of 16 GB werkgeheugen en intern geheugen tot 2 TB. De convertible beschikt verder over twee usb-type-c-poorten, twee Thunderbolt 3-poorten, Bluetooth 4.1, ondersteuning voor Miracast en een Windows Hello-camera.

De prijs en beschikbaarheid van de Dell Precision 5530 2-in-1 worden door Dell op een later moment bekend gemaakt. De volledige nieuwe lijst van Dell-producten vind je op de website van Dell.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.