Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell introduceert de Precision 5530 2-in-1 voor de zakelijke markt

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 19:03 CategorieWindows

In januari introduceerde Dell de XPS 15 2-in-1 (zie foto). Dit model was de kleinste en krachtigste convertible in zijn soort. De 8e generatie Intel-processor in combinatie met Radeon RX Vega M Graphics zorgden ervoor dat ook gamers uitstekend met dit model aan de slag konden. Vandaag heeft de fabrikant de Dell Precision 5530 2-in-1 gepresenteerd die qua specificaties verrassend veel lijkt op de XPS 15 2-in-1. De Dell Precision 5530 2-in-1 is echter speciaal voor de zakelijke markt.

Volgens Dell is dit model de kleinste 15.6″-convertible voor de professional. In feite is deze convertible qua specificaties vrijwel hetzelfde als de XPS 15 2-in-1, met als grote verschil dat de Precision 5530 2-in-1 over Radeon Pro WX Graphics beschikt. De convertible is zeer dun vormgegeven en beschikt over een scharnier dat 360-graden kan draaien. Zo kun je dit model als laptop of als tablet gebruiken. De convertible beschikt over een InfinityEdge 4K Ultra HD-beeldscherm en komt met de Dell Premium Pen voor zeer precieze gevoeligheid (4.096 drukpunten).

Verschillende configuraties beschikbaar

De gebruiker kan kiezen uit verschillende configuraties met een i5-8305G-, i7-8705G- of een i7-8706G-processor. Windows 10 is het standaard besturingssysteem, maar gebruikers kunnen volgens Notebookcheck ook kiezen voor Ubuntu of Red Hat. Kies uit 8 of 16 GB werkgeheugen en intern geheugen tot 2 TB. De convertible beschikt verder over twee usb-type-c-poorten, twee Thunderbolt 3-poorten, Bluetooth 4.1, ondersteuning voor Miracast en een Windows Hello-camera.

De prijs en beschikbaarheid van de Dell Precision 5530 2-in-1 worden door Dell op een later moment bekend gemaakt. De volledige nieuwe lijst van Dell-producten vind je op de website van Dell.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.