Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite is nu ook zonder uitnodiging te spelen op iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2018, 9:49 CategorieGaming

Epic Games heeft bekendgemaakt dat de battle royale-game Fortnite voortaan voor iedereen speelbaar is op iOS, ook zonder uitnodiging. Voorheen was het zo dat je zonder zo’n uitnodiging – van een vriend of de ontwikkelaar – geen toegang kreeg tot het populaire spel.

Fortnite speelbaar zonder uitnodiging

De hit van Epic Games is voortaan speelbaar zonder uitnodiging van een vriend of ontwikkelaar en dus direct toegankelijk voor iedereen die de game heeft gedownload op z’n iPhone of iPad. Sinds medio maart was het verplicht zo’n uitnodiging te ontvangen, maar sinds Tweede Paasdag is het spel dus opengesteld voor iedereen. Het spel is nog steeds gratis voor iedereen te downloaden en te spelen, maar er zijn wel digitale aankopen aanwezig. Dat geldt voor de console- en pc-versie, maar dus ook voor de variant voor iPhone en iPad.

De battle royale-modus van Fortnite werd in september 2017 gelanceerd in early access voor PlayStation 4, Xbox One en pc en is sindsdien ontzettend populair. Zo populair zelfs, dat het platformfavoriet PlayerUnknown’s Battlegrounds van de troon stootte. Met een release op iOS is het bereik en de spelersbasis alleen maar groter geworden — en dan moet de game nog naar Android komen (en dat kan nog wel even duren). Helaas heeft ontwikkelaar Epic Games nog geen releasedatum gegeven voor de Android-versie van het schietspel.

[appstore_links title=”Fortnite” windows_store=”” apple_store=”https://itunes.apple.com/nl/app/fortnite/id1261357853?mt=8″ android_store=”

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.