Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FWD Weekly update: Denon Heos HomeCinema HS2, Amazon Alexa in gebruik en het KEF-fabrieksbezoek in Maidstone

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2018, 12:03 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de nieuwe Denon Heos HomeCinema HS2 soundbar, het gebruik van Amazon Alexa in Nederland en het fabrieksbezoek bij KEF in Maidstone.

Fabrieksbezoek KEF Maidstone – de bakermat

KEF is een van de populairste luidsprekermerken bij audiofielen. Dat heeft vast te maken met de uitstekende prestaties van speakers zoals de Reference-reeks en Blade, die ontwikkeld werden met behulp van de nieuwste computertechnieken. Jamie trok naar de bakermat in Maidstone om te ontdekken wat KEF nu juist KEF maakt en maakte tevens een uitgebreide video over het fabrieksbezoek. Je leest én ziet het in het artikel Fabrieksbezoek KEF Maidstone.

Amazon Alexa in Nederland gebruiken – en dit zijn de belangrijkste commando’s

2018 is het jaar van de spraakassistenten. We zien ze op steeds meer producten verschijnen, waaronder slimme speakers, receivers, televisies en hoofdtelefoons. Amazon Alexa is één van de betere spraakassistenten, maar het ontbreekt nog aan ondersteuning voor de Nederlandse taal. Martijn legt je in het artikel Amazon Alexa in Nederland gebruiken uit hoe je Alexa via een omweg kunt gebruiken in het Engels, hoe je de spraakassistent activeert in Nederland en deze gebruikt in combinatie met de Sonos One.

Review: Denon Heos HomeCinema HS2

De Denon Heos HomeCinema HS2 is een soundbar die op alle vlakken meekomt met huidige trends en ontwikkelingen. De soundbar is op verschillende manieren te installeren, wordt geleverd met een draadloze subwoofer en heeft een adviesverkoopprijs van 799 euro. Hoe zit het met de geluidskwaliteit van deze soundbar? Je leest het in Wesley’s review van de Denon Heos HomeCinema HS2.

Review: Sony Xperia XA2 Ultra

Sony heeft een nieuwe smartphone in het middensegment uitgebracht. De Sony Xperia XA2 Ultra is een smartphone met een scherm van 6-inch en een Snapdragon 630-processor. Kan het midrangetoestel aan de verwachtingen voldoen? Wesley heeft het voor je uitgezocht in de review van de Sony Xperia XA2 Ultra.

Zo ben je klaar voor de zomer met slimme tuinverlichting

De zomer is in aantocht. Tijd om de tuin weer helemaal op orde te maken. Wellicht ben je van plan om de tuin dit jaar eens even flink aan te pakken? Denk in dat geval eens aan het plaatsen van slimme buitenverlichting. In dit artikel kijkt Tom naar de verschillende mogelijkheden op dit gebied. Je leest het in het artikel Zo ben je klaar voor de zomer met slimme tuinverlichting.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.