Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekt promotiemateriaal toont notch op de LG G7

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2018, 10:55 CategorieAndroid

De LG G7 staat op het punt om officieel aangekondigd te worden en de ontwikkeling liep allesbehalve soepel voor LG. Zo zou het eerste model geschrapt zijn en ook later kwamen er veel berichten naar buiten over een moeizame ontwikkeling. Aan alles komt echter een einde en ook de LG G7 zal binnenkort op de markt verschijnen. Het toestel heeft de officiële naam LG G7 ThinQ gekregen en vandaag is er nieuwe promotiemateriaal naar buiten gelekt.

De bekende lekker Evan Blass heeft een afbeelding op zijn Twitter-account geplaatst. De afbeelding laat zien dat het toestel beschikt over een notch, oftewel een scherminkeping aan de bovenkant. In maart nog vroeg LG de Android-community op Reddit, het grootste internetforum van dit moment, om advies over een mogelijke toevoeging van een inkeping. De community reageerde daar voor het grootste deel negatief op. Waarschijnlijk had LG geen zin om nog een keer opnieuw met de ontwikkeling te starten, want de LG G7 ThinQ beschikt wel over een notch.

Scherminkeping waarschijnlijk softwarematig te verbergen op de LG G7 ThinQ

Volgens geruchten zal LG de mogelijkheid bieden om de notch softwarematig te verbergen. Dit zien we ook terug op de smartphones van andere fabrikanten. De Huawei P20 heeft een dergelijke optie en ook de OnePlus 6 krijgt een optie om de scherminkeping te verbergen. De LG G7 ThinQ wordt waarschijnlijk begin mei officieel gepresenteerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.