Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte afbeelding toont LG G7 van alle kanten

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 9:26 CategorieAndroid

Het duurt nu niet lang meer voordat LG de LG G7 gaat presenteren. Maar dat weerhoudt mensen met de juiste informatie er niet van alsnog dingen te lekken, zo blijkt ook vandaag. Het toestel is namelijk van alle kanten te zien op een nieuwe, gelekte afbeelding.

LG G7: zo ziet-ie eruit

LG zal over een week de LG G7 gaan presenteren, waarschijnlijk inclusief de toevoeging van ThinQ. Maar voor die tijd leren we vast en zeker nog meer over het toestel, waardoor er tijdens de onthulling waarschijnlijk verrassingen overblijven. Ook vandaag is er een afbeelding gelekt, eentje waar we het toestel van alle kanten op kunnen bekijken. De afbeelding is gelekt door internetjournalist Evan Blass, die heel vaak de juiste informatie vlak voor een presentatie lekt. Zo komt de nieuwe smartphone van LG er uit te zien.

Eerder kwam al in het nieuws dat de LG G7 in elk geval in vijf kleuren beschikbaar zal zijn. De vraag is nu echter welke kleur in welke regio zal worden gelanceerd. Daarnaast is er veel te doen geweest omtrent de inkeping aan de bovenkant van het scherm, de beruchte notch. Zo vroeg LG eerder al aan de community op Reddit wat die van de notch vond en daar kwam weinig positief nieuws uit. Daarnaast kwam ook al in het nieuws dat de G7 een knopje krijgt voor de Google Assistant. Dat extra knopje zit waarschijnlijk aan de linkerkant.

  • Delen:
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.