Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte afbeeldingen Xiaomi Mi 7 tonen geen vingerafdruklezer

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2018, 10:02 CategorieAndroid

Er zijn twee afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Xiaomi Mi 7 te zien krijgen. Opvallend is dat er geen vingerafdruklezer zichtbaar is — niet op de voorkant en niet op de achterkant. Zou die dan toch in het grote scherm aan de voorkant worden verwerkt?

Xiaomi Mi 7 met in-display vingerafdrukscanner?

Er zijn de afgelopen weken heel veel geruchten verschenen over de Xiaomi Mi 7. Uiteraard moest het toestel een inkeping aan de bovenkant krijgen en dat idee lijkt inmiddels bevestigd te zijn. Daarnaast wordt er ook al heel lang geroepen dat de smartphone zal worden voorzien van een in-display vingerafdrukscanner, oftewel een vingerafdruklezer die in het scherm verwerkt zit. Er zijn nu twee nieuwe afbeeldingen gelekt via het Chinese sociale netwerk Weico, en die afbeeldingen doen vermoeden dat die geruchten kloppen.

Op de afbeeldingen zien we zowel de voorkant als de achterkant van Xiaomi Mi 7. En op allebei de kanten is geen vingerafdruklezer zichtbaar. Wel zien we een dubbele camera en een flitser op de achterkant, maar een scanner is dus nergens te zien. Betekent dit dat Xiaomi de vingerafdrukscanner in het scherm heeft verwerkt? Xiaomi-CEO Lei Jun leek onlangs in elk geval te bevestigen van wel, maar zeker weten doen we het pas op het moment dat de Mi 7 wordt aangekondigd. Wanneer dat gaat gebeuren, is momenteel nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.