Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte render toont voor het eerst de midrange Moto Z3 Play

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2018, 9:43 CategorieAndroid

De aankomende Moto Z3 Play van Motorola is vandaag in een nieuwe render verschenen. Het smartphonemerk zal naar het schijnt binnen een paar maanden een nieuw midrange-toestel onthullen. Vandaag lekte een persrender uit, die het hele design toont.

Nieuwe Moto Z3 Play

De nieuwe Moto Z3 Play heeft een 6-inch display met beeldverhouding van 18:9. De randen aan de zijkanten zijn zo smal mogelijk gehouden, aan de boven- en onderkant van het toestel zit nog iets aan ruimte. Voorop was geen plaats meer voor de vingerafdrukscanner, in plaats daarvan tref je het logo van het bedrijf aan daar.

De smartphone heeft voorop een selfiecamera met 5-megapixelsensor en onbekend diafragma. Dat laatste is ook niet bekend als het aankomt op de achterkant van de smartphone. Die beschikt wel over een dubbele lens: een met 12-megapixelsensor en een met 8-megapixelsensor.

Opvallend aan de achterkant van de smartphone is overigens ook de glazen afwerking. Die wijst erop dat er ook een optie komt om de telefoon draadloos op te laden. De vingerafdrukscanner wordt verder in het geval van deze Motorola-telefoon aan de zijkant geïntegreerd. Naar verluidt komt die onder de volumeknoppen aan de rechterkant van de telefoon te zitten.

Andere specificaties

De Moto Z3 Play heeft verder ogenschijnlijk geen 3.5mm-ingang, waardoor je dus niet zomaar een hoofdtelefoon kan gebruiken. Er zit wel een USB-connector ingebouwd. De interne specificaties van de nieuwe Motorola zijn nog niet onthuld, al zijn er natuurlijk nog genoeg verhalen over.

Recente geruchten wijzen erop dat de telefoon een Qualcomm Snapdragon 636-processor krijgt. De telefoon zou 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslagcapaciteit krijgen. Naar het schijnt zit er verder nog een 3.000 mAh-accu in de Android 8.1-telefoon.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.