Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Getting over it with Bennet Foddy nu beschikbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2018, 10:03 CategorieGaming

In december verscheen het spel Getting Over It with Bennet Foddy voor iOS, ongeveer tegelijk met de uitgave op Steam. Vanaf vandaag is het spel ook verkrijgbaar voor Android-apparaten.

Getting Over It with Bennet Foddy is een uniek spel. Je bestuurt een man in een zwarte ketel met een sloophamer en moet bergen en heuvels beklimmen door de hamer te zwaaien. Dit spel is dan ook niet voor iedereen. Je zult honderden keren van de berg terug naar beneden vallen of grote moeite hebben om over een bepaald rotsblok te klimmen. Zoals de ontwikkelaar zelf zegt in de trailer: ‘I created this game for a certain kind of person….. to hurt them.’

Misschien kunnen sommige mensen het spel QWOP uit 2008 nog wel herinneren. Dit spel draaide om een hardloper, waarbij je de bovenbenen en onderbenen onafhankelijk van elkaar moest bewegen om te kunnen rennen. Dit zorgde voor hilarische taferelen en flink veel frustratie. Ook dit spel was van ontwikkelaar Bennet Foddy.

Nu ook beschikbaar op Android

Getting Over It with Bennet Foddy is tevens een hilarisch spel dat zorgt voor veel frustratie en uiteindelijk voor veel voldoening als je het einde weet te halen. Het spel biedt twee tot vijf uur ‘spelplezier’, afhankelijk van of je het einde weet te halen. Het spel kost 4,99 euro in de Play Store. Eerder verscheen het al in de App Store voor een bedrag van 5,49 euro.

  • Getting Over It with Bennet Foddy

 

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.