Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gevierde ontwikkelaar PlatinumGames werkt aan mobiele game

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2018, 9:12 CategorieGaming

De gevierde spelontwikkelaar PlatinumGames, bekend van Bayonetta en Metal Gear Rising: Revengeance, werkt op dit moment aan een game voor mobiele apparaten: World of Demons. Het free-to-play spel moet ergens in 2018 worden gelanceerd voor Android en iOS.

PlatinumGames werkt aan World of Demons

PlatinumGames is een gevierde ontwikkelaar en werkte aan games als Bayonetta, Metal Gear Rising: Revengeance, Vanquish en, als meest recente titel, Nier Automata. Deze games verschenen voor de consoles van Nintendo, Microsoft en Sony, maar nu werkt de studio aan een game voor mobiele apparaten: World of Demons. In dit spel kruip je in de huid van een samoerai, in het middeleeuwse Japan. De doorgaans rustige wezens Yokai worden gecorrumpeerd door de Oni en aan jou, en je team, de taak om de rust te laten wederkeren.

Er is nog geen gameplaytrailer beschikbaar, maar de vroege beelden laten een traditionele stijl zien die we kennen van games als Okami. PlatinumGames staat bekend om z’n snelle hack-and-slash gameplay en dat type spel is moeilijk te vertalen naar touchscreens. De studio leent dit keer hevig op vegen en taps voor het uitvoeren van aanvallen. Zo zul je ook onder meer Japanse symbolen moeten tekenen op het scherm. World of Demons is straks gratis speelbaar en zal ergens in 2018 worden gelanceerd voor Android en iOS.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.