Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Tasks is nu te downloaden voor zowel Android als iOS

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2018, 12:58 CategorieApplicaties

Google heeft laten weten dat iedereen op Android en iOS vanaf nu Google Tasks kan downloaden. Dit is een simpele takenlijstapplicatie van de zoekmachinegigant, die alvast een kijkje kan geven in de toekomst van het design dat Android kan gaan aanbieden.

Download Google Tasks

Iedereen die Android of iOS gebruikt kan vanaf nu Google Tasks downloaden. Dit is een simpele takenlijstapplicatie van de zoekmachinegigant. Je kunt taken aanmaken binnen Gmail of Google Agenda en alles synchroniseren met en laten samenkomen op Tasks. Ook kun je binnen de app natuurlijk taken aanmaken en bijhouden. Gebruikers zijn verder in staat lijsten te maken en taken op te pakken en te verslepen naar een andere lijst. Verder kun je einddata invullen en zelfs kleinere taken aan grote taken toevoegen.

Het meest interessante aan Google Tasks is vooralsnog het kijkje dat de app geeft in de toekomst van Android. Er wordt namelijk al weken gesproken over Material Design 2, de opvolger van het huidige Material Design op Android, en Tasks lijkt allerlei elementen daarvan te bevatten. De fab (floating action button) is nu breed en staat in het midden en het hamburgermenu vind je rechts onderin. Het is voor nu nog niet duidelijk wanneer Google deze nieuwe interface gaat presenteren, maar we verwachten volgende maand tijdens Google I/O.

  • Google Tasks
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.