Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP komt met nieuwe convertibles in de Pavilion x360-serie

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2018, 16:22 CategorieWindows

HP komt met nieuwe convertibles voor de Pavilion x360-serie. Net als vorig jaar komen er ook in 2018 weer nieuwe versies op de markt. Het gaat hierbij om instapmodellen in de serie waarbij de gebruiker kan kiezen uit modellen met displays van 14-inch of 15.6-inch.

De nieuwe convertibles in de Pavilion x360-serie zijn iets kleiner dan de vorige modellen. Dit komt door de dunnere randen (bezels) om het scherm. Waar de oudere modellen het met randen van 12.7 millimeter moesten doen, daar zijn de nieuwe modellen voorzien van dunnere bezels van 6.5 millimeter.

Daarnaast zijn ze een stuk krachtiger geworden door het gebruik van processors van de 8e generatie Intel Core U-serie. Functies als een vingerafdruksensor, de HP Pen en een camera met een extra wijde hoek boven het toetsenbord zijn optioneel.

Verschillende configuraties mogelijk bij de Pavilion x360-convertibles

Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende configuraties. De goedkoopste optie is het 14″-model met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een i3-processor, 8 GB werkgeheugen en 500 GB intern geheugen. Ook configuraties met een i5-processor, een Full HD-display, een IR-camera en een SSD zijn mogelijk. Het goedkoopste 15.6″-model komt met een i5-processor en intern geheugen van 1 TB. Standaard komt het 15″-model met een Full HD-display. Alle versies beschikken over usb-type-c en usb-type-a, hdmi, wifi, bluetooth, B&O Play stereo speakers en een hoofdtelefoonaansluiting.

De HP Pavilion 14 x360 komt in mei of juni op de markt voor een prijs vanaf 500 dollar. De vernieuwde HP Pavilion x360 zal verkocht worden voor een prijs vanaf 760 dollar. Prijzen in euro’s zijn nog niet bekend op dit moment.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.