Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP’s nieuwe ZBook Studio x360 is een convertible voor creatievelingen

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2018, 23:03 CategorieWindows

HP voegt een nieuwe convertible toe aan de x360-serie. Het gaat om de HP ZBook Studio x360. Het bedrijf richt zich met dit model voornamelijk op de professionele gebruiker in de creatieve sector. De convertible is zowel als laptop en als tablet te gebruiken, doordat het scherm 360 graden te draaien is.

Verschillende configuraties verkrijgbaar

HP brengt verschillende configuraties op de markt. Van modellen met een i5- of een i7-processor tot aan de nieuwe Xeon-cpu met Nvidia’s Quadro P1000 graphics. Dit maakt de convertible volgens HP de meest krachtige machine in deze markt. De verschillende configuraties zijn daarnaast tot 4 TB opslaggeheugen en tot 32 GB werkgeheugen verkrijgbaar. De HP ZBook Studio x360 heeft een scherm van 15.6-inch met een 4K-touchscreen en een metalen behuizing. Een Wacom AES stylus wordt meegeleverd. Volgens HP heeft de convertible voldoende capaciteit om zestien uur lang op te kunnen werken. Binnen dertig minuten opladen is de accu alweer vijftig procent vol.

De HP ZBook Studio x360 draait op Windows 10 en komt met twee usb 3.0-poorten, een hdmi-poort en twee usb-c-poorten met Thunderbolt 3. Voor de beveiliging is de convertible uitgerust met een vingerafdruksensor en een optionele Windows Hello-camera. Europese prijzen en een releasedatum zijn nog niet bekend. In mei wordt de HP ZBook Studio x360 in de Verenigde Staten gelanceerd voor een prijs vanaf 1499 dollar voor het goedkoopste model.

  • Delen:
hp spectre x360-2017
HP Spectre x360 (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.