Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram voegt nieuwe functie toe voor portretmodus

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2018, 20:56 CategorieApplicaties

Vandaag heeft Instagram een paar nieuwe functies toegevoegd. De voornaamste daarvan is een nieuwe functie voor de portretmodus, die de ontwikkelaars Focus genoemd hebben. Daarnaast is er nu een nieuwe manier om andere gebruikers te noemen in Stories, namelijk met een sticker.

Nieuwe functie Instagram

Nieuw is de functie Focus. Dat is Instagrams nieuwe functie in de portretmodus. De functie kan onder de opnameknop gevonden worden en staat naast de superzoom-instelling. “Zodra iemand in beeld komt, zal je zien dat die persoon in focus blijft, maar dat de achtergrond iets vager gemaakt wordt”, stelt Instagram in een statement. “Tik vervolgens om een foto te maken, of hou de knop vast om een video op te nemen.”

Naast deze nieuwe functie, is er nu ook een nieuwe manier om andere gebruikers te noemen in iOS. De @mention-sticker bevindt zich in het overzicht met alle andere stickers die je kan gebruiken. Als je deze selecteert, kan je de gewenste persoon vervolgens zoeken zoals je dat ook zou doen bij het taggen van een foto.

De Focus-functie is vanaf vandaag beschikbaar voor selecte Android-apparaten en voor iOS-apparaten vanaf de iPhone 6S. Het is een van de vele updates die de afgelopen tijd uitgebracht zijn en de komende tijd verwacht worden. Zo gaan we er ondertussen vanuit dat er op termijn ook een mogelijkheid komt voor videobellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.