Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Instagram werkt aan een slow motion-functie en nog veel meer’

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2018, 9:33 CategorieApplicaties

De fotodeeldienst Instagram lijkt momenteel een aantal functies te testen. Een informaticastudent heeft een aantal dingen ontdekt die zijn verstopt in de code van de applicatie. De dienst zelf heeft niet willen bevestigen of deze functies er daadwerkelijk aan komen.

Instagram krijgt slow motion-functie en meer – gerucht

Het is goed mogelijk dat Instagram momenteel werkt aan een aantal functies, zoals slow motion en een muteknop. De functies zijn ontdekt door Twitter-gebruiker Jane Wong, een informaticastudent. De studente heeft in de code van de app gekeken en de ontdekkingen gedaan. De fotodeeldienst heeft in een reactie laten weten dat er vooralsnog niets aan te kondigen is, maar dat neemt niet weg dat deze ontdekkingen dus zijn gedaan. Zo zouden gebruikers in de toekomst direct kunnen reageren op de Stories die worden gedeeld binnen de app.

Ook zou er een slow motion-optie komen wanneer er een video wordt opgenomen. Dit is met name handig voor mensen met smartphones die deze functie niet standaard aanbieden. Verder mag je je een toekomst voorstellen waarin je profielen mute. Je kunt er dus voor zorgen dat je sommige profielen een tijdje niet meer ziet. Daarnaast zou er een kalenderweergave komen voor de Stories die je in het verleden hebt gedeeld. Wanneer Instagram voornemens is de bovenstaande functies uit te rollen, is op moment van schrijven niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.