Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 11.3.1 lost problemen met onofficieel gerepareerd scherm op

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2018, 9:31 CategorieiPad

Apple heeft dinsdagavond Nederlandse tijd een update uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod, namelijk iOS 11.3.1. Deze update moet het probleem met de onofficieel gerepareerde schermen gaan oplossen, laat het bedrijf uit Cupertino weten in de notities.

iOS 11-update lost problemen met schermen op

Mocht je thuis een iOS-apparaat hebben liggen met iOS 11, dan doe je er goed aan die te updaten. Er is namelijk een nieuwe update beschikbaar met de nodige veiligheidsupdates. De software lost ook het probleem op dat mensen kunnen hebben met schermen die niet officieel bij Apple gerepareerd zijn, waardoor je je apparaat dus gewoon weer zou moeten kunnen gebruiken. De update wordt eerst uitgerold naar ontwikkelaars en zal over enkele dagen ook voor de consument beschikbaar zijn. Nog heel even geduld dus.

iOS 11.3.1 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.