Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS-app Star Wars: Jedi Challenges krijgt Holochess via ARKit

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2018, 9:14 CategorieApplicaties

Heb je zin in een potje Holochess, maar wil je daarvoor niet meteen de Mirage-bril van Lenovo aanschaffen, dan heeft Disney nu goed nieuws: je kunt het spel namelijk ook spelen op je iOS-apparaat met ondersteuning voor ARKit, het augmentedrealityplatform van Apple.

Holochess te spelen op iOS via ARKit

De mensen die Star Wars: Jedi Challenges hebben gekocht of uitgeprobeerd, weten dat het mogelijk is een potje Holochess te beginnen in augmented reality. Het nadeel is dat je hiervoor, tot nu, de Mirage-bril en bijbehorende accessoires voor nodig hebt, à 299 euro. In onze recensie van het pakket lees je dat de ervaring supertof is, maar dan die prijs van bijna 300 euro best aan de hoge kant. Mocht je nu wel zin hebben in het populaire holografische schaakspel van Star Wars, dan is er goed nieuws voor iOS-gebruikers.

Mocht je een iOS-apparaat hebben met ondersteuning voor ARKit, dan kun je het schaakspel namelijk ook zonder de Mirage-headset spelen. Je iPhone of iPad moet wel tenminste iOS 11 hebben daarvoor. Het gaat overigens om de complete game, dus je krijgt toegang tot achttien levels, verspreid over zes planeten en acht unieke personages met unieke eigenschappen. In totaal moet deze modus je twee tot drie uur aan gameplay opleveren. Het is momenteel onduidelijk of Lenovo en Disney ook ARCore van Google gaan ondersteunen.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.