Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone voor 2018 krijgt een sterker soort glas over lcd-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2018, 9:10 CategorieiPhone

Naar verluidt zal Apple in 2018 drie nieuwe iPhone-modellen op de markt gaan brengen. Eén van die modellen zal een sterker soort glas krijgen over het lcd-scherm. Analist Ming-Chi Kuo deelt zijn verwachtingen voor deze iPhone voor 2018.

iPhone voor 2018 krijgt sterker glas – gerucht

De verwachting is dat Apple drie soorten iPhones op de markt zal brengen in 2018. Deze herfst zouden er twee high-end modellen moeten verschijnen die worden voorzien van een oled-display, terwijl het derde model goedkoper in de markt wordt gezet door onder meer een lcd-scherm. Analist Ming-Chi Kuo deelt nu zijn verwachtingen voor die iPhone voor 2018. Zo krijgt dat toestel geen 3D Touch-functie, maar wel een sterker soort glas over het scherm heen. Daardoor kan de smartphone beter tegen een stootje en zou die lichter zijn.

De sterke laag zou behoorlijk dun moeten zijn, waardoor het toestel ook relatief licht gehouden kan worden. Naast een aanraakgevoelige laag krijgt dit toestel mogelijk ook een thin-film-sensor. Waar die sensor voor gebruikt gaat worden, is nog niet helemaal duidelijk — maar die sensor maakt het toestel wel zo’n vijftien procent duurder. Verder verwacht de analist dat de iPhones voor 2019 allemaal worden voorzien van deze extra beschermlaag. Maar voordat we te ver vooruitkijken: laten we eerst de iPhone voor 2018 eens afwachten.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.