Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Legendarische Kanto-Pokémon Zapdos komt naar Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2018, 10:00 CategorieGaming

Wanneer je in mei meedoet aan de Research Breakthrough-missies, dan zul je aan het einde de legendarische Pokémon Zapdos ontvangen, heeft ontwikkelaar Niantic via Twitter bekendgemaakt. Zapdos volgt Moltres op als legendarische beloning in de game.

Zapdos in Pokémon Go

Vanaf 1 mei, morgen dus, kunnen Pokémon Go-spelers meedoen aan een nieuwe Field Research. Dit onderzoek richt zich op Pokémon van het type flying en electric. Ook moet je wederom enkele taken uitvoeren, zoals vijf ‘great’ worpen tijdens het vangen van een Pokémon. Wanneer alle Field Research-taken zijn gedaan en er een Research Breakthrough is bereikt, dan kom je Zapdos tegen in het augmentedrealityspel. Dit is één van de drie legendarische vogels uit Kanto, net zoals Moltres en Articuno.

Daarnaast zijn er nog wat geruchten verschenen. Zo geldt er nu een levelcap van veertig, maar in de toekomst zou die cap verhoogd kunnen worden. Ook zou Niantic de kaart raid-vriendelijker willen maken, wordt er gewerkt aan het toevoegen van de vierde generatie Pokémon en zou er hard worden gewerkt aan een player versus player-modus. Verder zou het spel beter gebalanceerd gaan worden, komen er nieuwe items aan en worden spoofers harder aangepakt. Dit klinkt allemaal nog wat vaag, maar daarom zijn het ook geruchten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.