Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G6 ontvangt Android 8.0 Oreo vanaf vandaag, andere toestellen volgen

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2018, 9:13 CategorieAndroid

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft laten weten dat Android 8.0 Oreo vanaf vandaag wordt uitgerold naar de LG G6, het eerste vlaggenschip van 2017 van het bedrijf. Spring echter nog geen gat in de lucht, want de update kan alsnog even op zich laten wachten.

Android 8.0 Oreo voor LG G6

Onlangs kondigde LG aan dat er een speciaal softwarecentrum is geopend voor een snellere ontwikkeling van Android-updates. Dat centrum heeft de laatste paar dagen de laatste hand gelegd aan de Oreo-update voor de LG G6, zo maakt de Zuid-Koreaanse fabrikant bekend. Android 8.0 Oreo wordt vanaf vandaag uitgerold naar het eerste vlaggenschip van 2017 van het bedrijf. Spring echter nog geen gat in de lucht: het kan namelijk nog een paar dagen, of weken, duren voordat alle smartphones van de update zijn voorzien.

In de aankondiging van LG is te lezen dat alle slimme functies van de LG V30S ThinQ naar de LG G6 komen. Bovendien krijg je toegang tot dingen als het automatisch invullen van formulieren en picture-in-picture video, aangezien die standaard in Android 8.0 Oreo ingebakken zitten. De update begint vandaag in Zuid-Korea en zal langzaamaan ook naar het westen komen. Eerst is de G6 aan de beurt, maar later mogen eigenaars van de LG V20 en LG G5 ook rekenen op dezelfde update die nu wordt uitgerold.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.