Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G7 renders tonen inkeping in scherm en koptelefoonaansluiting

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2018, 11:22 CategorieAndroid

De inkeping in het scherm – die overigens gaat onder inmiddels vele namen – is helemaal hip. Als grote smartphonefabrikant moet je er dan ook aan geloven. De LG G7 is de volgende smartphone die hierover zou beschikken, als we de nieuwste renders en geruchten mogen geloven. Daarnaast zou het toestel nog altijd voorzien worden van een koptelefoonaansluiting.

OnLeaks heeft renders van wat de LG G7 zou moeten worden gedeeld. De renders zijn gebaseerd op de geruchten tot nu toe en laten zien dat de smartphone beschikt over een inkeping bovenin het scherm en een koptelefoonaansluiting. Het (waarschijnlijk) 6-inch scherm is voorzien van een zeer dunne rand en zou mogelijk een oled-variant zijn. Ook zien we in de renders een usb type-c-poort terug in het midden en een speaker aan de rechterzijde.

Het frame van het toestel is van metaal gemaakt, vandaar dat we ook de antennelijnen terugzien. Opvallend is de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, waar LG voorheen de vingerafdrukscanner in de standby-knop verwerkte. De rechterzijde heeft drie knoppen gekregen; twe3e voor volume en een met een nog onbekende functie. Op de achterzijde zien we een dubbele camera terug, met daaronder de vingerafdrukscanner.

Uit eerdere geruchten kunnen we opmaken dat de LG G7 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 845-procesor, 4GB of 6GB aan werkgeheugen, twee 16 megapixel camera’s en Android 8.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.