‘LG G7 ThinQ krijgt een knop voor de Google Assistant’

23 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG G7 ThinQ

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de LG G7 ThinQ voorzien van een knop die is bedoeld voor de Google Assistant. Je zou deze knop kunnen vergelijken met de Bixby-knop op recent uitgebrachte smartphones van concurrent Samsung.

LG G7 ThinQ met Assistant-knop – gerucht

De laatste tijd duiken er foto’s en renders op van de onaangekondigde LG G7 ThinQ. Op de beelden is er vaak een extra knopje te zien op het toestel, naast de knop voor het in- en uitschakelen en de volumeregelaar. De extra knop is, volgens mensen die bekend zijn met de plannen van LG, bedoeld voor de Google Assistant, schrijf CNET. Met de knop kun je de stemassistent in één keer oproepen, zonder dat je daarvoor een app hoeft te openen of een specifieke handeling hoeft uit te voeren op je smartphone.

Samsung heeft al een tijdje een speciale knop op zijn smartphones zitten voor stemassistent Bixby en heeft daar veel kritiek over gekregen. Maar het bedrijf geeft niet op en heeft ook de Samsung Galaxy S9 van zo’n knop voorzien. De reden dat mensen er vaak kritiek op hebben, heeft te maken met het idee dat Bixby niet overal op aarde even bruikbaar is. De Google Assistant heeft minder last van het probleem, maar in sommige landen, zoals Nederland, werkt alles nog niet zoals je zou willen. Gelukkig was er onlangs wel die besloten bèta

Reacties (0)