Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG opent softwarecentrum voor snellere Android-updates

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2018, 10:44 CategorieAndroid

LG opent vandaag in Zuid-Korea het Software Upgrade Center, zodat de fabrikant klanten eerder kan voorzien van Android-updates. De fabrikant staat er niet om bekend dat het snel nieuwe updates uitbrengt voor zijn smartphones en daar kan dit centrum verandering in brengen.

LG wil snellere Android-updates uitbrengen

LG opent vandaag in Zuid-Korea een Software Upgrade Center, zodat het bedrijf voortaan sneller Android-updates kan leveren aan de mensen die een toestel van de fabrikant hebben. De Zuid-Koreaanse fabrikant staat er niet om bekend snel met updates aan te komen, maar daar kan dit centrum dus verandering in brengen. De eerste grote software-update waar nu aan gewerkt wordt is Android 8.0 Oreo voor de LG G6. De update moet later deze maand al verschijnen in het thuisland van het consumentenelektronicabedrijf.

Op deze manier wil de fabrikant ook beter kunnen concurreren met Samsung, een andere Android-fabrikant die eveneens traag is met het updaten van zijn smartphones en tablets. Bovendien kan het softwarecentrum constant updates blijven testen en op elke smartphone van het bedrijf dezelfde Android-ervaring gaan aanbieden. Of dit het bedrijf gaat helpen in de toekomst, moeten we natuurlijk nog gaan zien — maar het zal de ontwikkelingen in elk geval niet gaan tegenwerken. Wanneer de update voor de G6 in Nederland verschijnt, is niet bekend.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.