Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG-patent toont smartphone met twee schermen en aux-aansluitingen

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2018, 10:23 CategorieNieuws

LG heeft een telefoon laten patenteren die is voorzien van twee schermen en twee aux-aansluitingen, waardoor je met twee mensen naar twee aparte dingen kunt kijken en niet gestoord hoeft te worden door andermans geluid. Ook is de smartphone opvouwbaar.

Opmerkelijk patent van LG opgedoken

Opvouwbare smartphones lijken zo langzamerhand een ding te worden. Er zijn al een handjevol van dit soort modellen, maar voorlopig lijkt te strijd nog alleen te bestaan in de patentenwereld. Samsung, LG en meer fabrikanten proberen allerlei concepten te bedenken voor hun opvouwbare smartphones. LG heeft nu een opmerkelijk patent aangevraagd. In het document staat een smartphone beschreven met twee schermen en twee aux-aansluitingen, waar je dus in feite twee hoofdtelefoons op kunt aansluiten, zoals je ziet op de afbeelding.

De schermen zitten aan de buitenkant, waardoor je dus ook allebei naar iets kunt kijken zonder last te hebben van elkaars geluid. Het patent laat verder zien dat allebei de mensen naar twee verschillende dingen kunnen kijken. Hoe LG dat voor elkaar gaat krijgen is niet bekend, maar mogelijk draait het op een zwaar aangepaste versie van Android of misschien wel het webOS. Wellicht is dit een speciale splitscreenmodus of misschien wel een nog aan te kondigen functie. LG heeft er in elk geval nog niets over losgelaten.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.