Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft voorziet de Surface Pro van een mooie upgrade

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2018, 11:01 CategorieMicrosoft

Microsoft heeft bekend gemaakt dat het twee modellen uit de Surface Pro productlijn vervangt. Het gaat om twee apparaten die voorzien zijn van een Intel Core i5-processor, met 4GB en 8GB aan werkgeheugen. Beide apparaten worden iets geüpgraded, maar veranderen niet in prijs.

Vernieuwde Surface Pro

De vernieuwde Surface Pro ligt vanaf 1 mei in de winkel. De fabrikant biedt consumenten voor hetzelfde bedrag een stuk meer. Per 1 mei kan je een model met acht gigabyte aan werkgeheugen en 128 gigabyte aan opslagcapaciteit voor 1.149 euro kopen. Dat model beschikte eerst over vier gigabyte en kostte evenveel. Daarnaast is er over een paar weken een model te koop met zestien gigabyte aan werkgeheugen en 256 gigabyte aan opslagcapaciteit. Die heeft een adviesprijs van 1.449 euro gekregen.

Beide modellen hebben een 12,3-inch scherm met resolutie van 267 pixels per inch. Naast dat aanraakscherm, is er een flinke  accu ingebouwd die op een volledige lading zo’n dertien uur mee moet kunnen.

Meer weten?

Mocht je meer willen weten over de Surface Pro, surf dan naar de productpagina. Of, als je wil weten hoe wij het apparaat in gebruik vonden, lees dan onze recensie. Daarin concluderen we dat een strak ontworpen apparaat is, dat dankzij de hardware voldoet aan de eisen van de moderne tijd.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.