Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Moto G6-smartphones worden op 19 april aanstaande onthuld

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2018, 9:54 CategorieAndroid

Motorola wil op 19 april aanstaande de nieuwe line-up Motorola Moto G6-smartphones gaan presenteren. Het bedrijf heeft de eerste uitnodigingen gestuurd naar de buitenlandse pers, met een save the date-aankondiging. De tekst op de uitnodiging is in het Braziliaans.

Moto G6-aankondiging op 19 april

Zoals het er nu naar uitziet zal Motorola, het dochterbedrijf van het Chinese Lenovo, op 19 april aanstaande de drie nieuwe Moto G6-smartphones gaan presenteren. Dat blijkt uit een nogal groene uitnodiging die is gestuurd naar buitenlandse pers, met daarop een save the date-uitnodiging. Uiteraard staat er op de invite niets over de smartphones die worden gepresenteerd, maar op basis van alle lekken en geruchten kunnen we toch wel voorzichtig concluderen dat de G6 toch echt aanstaande is. Maar dit is dus niet bevestigd.

Naar verluidt worden de Moto G6, G6 Play en G6 Plus de eerste midrange smartphones die het bedrijf wil gaan lanceren in 2018. Over de smartphones is al een hoop gezegd. Motorola lijkt met de huidige trends mee te gaan en high-end dingen willen presenteren voor de midrange line-up, zoals een schermverhouding van 2:1 en een dubbel camerasysteem. Ook lijken er relatief dunne randen op de apparaten te zitten, maar zul je nog altijd het logo van de fabrikant aantreffen op de voorkant. Op de achterkant zit ook een vingerafdruklezer.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.