Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto Z3 Play krijgt een vingerafdruklezer aan de zijkant’

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2018, 9:56 CategorieAndroid

Dat Motorola werkt aan nieuwe Moto Z-modellen is inmiddels geen geheim meer. Mocht dat nog wel het geval zijn, dan gooien hoesjesmakers vaak roet in het eten. Zo zijn er renders opgedoken van de Motorola Moto Z3 Play, in zo’n fonkelnieuw hoesje.

Motorola Moto Z3 Play met vingerafdruklezer aan de zijkant – gerucht

De Motorola Moto Z3 Play is aanstaande en dat blijkt wel uit het feit dat hoesjesmakers afbeeldingen lekken van het apparaat, met natuurlijk een fonkelnieuw hoesje eromheen. Daardoor krijgen we van tevoren vaak een goede blik op zo’n nieuw toestel. Nu zijn er afbeeldingen opgedoken van de Moto Z3 Play, met een aantal opvallende designelementen. Uiteraard zien we het grote scherm met z’n verhouding van 2:1. Boven het scherm zit een frontcamera, een nabijheidssensor en een speaker voor het bellen, natuurlijk.

Onderaan het scherm treffen we een microfoon en natuurlijk het Motorola-logo aan. Op de achterkant zit bar weinig, behalve een dubbel camerasysteem. En waar zou dan de vingerafdrukscanner zitten? Zoals het er nu naar uitziet aan de zijkant van de Motorola Moto Z3 Play. Boven de scanner zitten de volumeknoppen, terwijl de aan-uitknop aan de andere kant zit. Onderaan zit nog een usb-c-aansluiting. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe smartphone met hoofdtelefoonaansluiting, dan hoef je de Moto Z3 Play niet te overwegen.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.