Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe informatie gelekt over Moto E5 Plus

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2018, 0:02 CategorieAndroid

Er is nieuwe informatie naar buiten gekomen over een toekomstige phablet van Motorola, de Moto E5 Plus. Dit toestel krijgt volgens eerdere geruchten een scherm van 5,8 inch.

Snapdragon 435

In een benchmarksite is de Moto E5 Plus langsgekomen. De informatie die het toestel hierbij prijsgaf, duidde op Android 8.0 Oreo en 3GB RAM. Voorts wordt er gerept over een Qualcomm MSM8937-processor, oftewel de Snapdragon 435. Te oordelen aan de informatie die de benchmark over de prestaties van het toestel verstrekt, gaat het hier om een bijna-af toestel.

De Moto E5 Plus zou een scherm krijgen met een beeldverhouding van 18 bij 9. Dat houdt in dat er erg dunne randen rondom het scherm zijn. Er zit geen knop onderaan het scherm. Die zal waarschijnlijk op de achterkant zitten, wellicht onder het bekende Motorola-logo.

Grote batterij

Veel meer informatie wist de benchmarksite niet aan het toestel te ontlokken. Maar dankzij eerdere geruchten en gelekte plaatjes valt te verwachten dat het toestel komt met een schermresolutie van 720 x 1440 pixels. Voorts is er 32 of 64GB opslaggeheugen dat met een micro sd-kaart valt uit te breiden, en een erg grote 5000 mAh batterij. De Moto E5 Plus zal waarschijnlijk vergezeld worden door een ‘gewone’ Moto E5 en een Moto E5 Play. Dat zijn iets andere varianten van dit grootste toestel van de drie.

De Moto E5 Plus is een budgetmodel. Dat houdt in dat de hardware onder de motorkap niet al te snel is, maar de prijs is dan ook waarschijnlijk laag.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Lite
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.