Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Nokia 6 vanaf nu verkrijgbaar in de winkels

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2018, 15:24 CategorieAndroid

De nieuwe Nokia 6 ligt vanaf nu in de winkels. Volgens HMD Global is de nieuwe Nokia 6 tot zestig procent sneller dan de voorganger. Het model werd begin januari aangekondigd.

De nieuwe Nokia 6 draait op een Snapdragon 630-processor en is geselecteerd om toe te treden tot de Android One-familie. Hierdoor weet je zeker dat je met een veilige Android 8.0 Oreo-versie te maken hebt, zonder al teveel voorgeïnstalleerde applicaties. Het toestel heeft een ips-scherm van 5.5-inch en beschikt over een batterij van 3000 mAh. Qua werkgeheugen beschikt het toestel over 3 GB, terwijl het intern geheugen 32 GB bedraagt. Via de usb-c-oplader kun je de smartphone binnen dertig minuten al voor de helft opladen. Extra aandacht is uitgegaan naar beide camera’s. Het toestel beschikt over ZEISS-lenzen. Achterop zit een enkele cameralens met een zestien megapixelsensor en aan de voorkant een camera met acht megapixels. Beiden hebben een diafragma van f/2.0.

Nu verkrijgbaar in twee kleurencombinaties

De behuizing van de Nokia 6 is gemaakt uit één stevig blok aluminium en komt met een 2.5D-scherm van stevig Coring Gorilla-glas. Door een speciaal anodiseer- en polijstproces, dat maar liefst elf uur in beslag neemt tijdens de productie, beschikt het toestel over twee verschillende kleuren en een stijlvolle afwerking. Je kunt kiezen uit zwart en koper of een model met de kleuren wit en koper. De aanbevolen verkoopprijs van de nieuwe Nokia 6 is 279,90 euro.

  • Delen:
Nokia 6 (2018)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.