Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia X6 met dual-lens Zeiss-camera wordt op 27 april onthuld’

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 16:24 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat HMD Global momenteel werkt aan een nieuwe Nokia X-smartphone. Chinese media melden namelijk dat het bedrijf voornemens is deze week de Nokia X6 aan te kondigen. De presentatie moet 27 april aanstaande plaatsvinden.

Nokia X6 aanstaande – gerucht

Naar verluidt zal HMD Global aanstaande vrijdag een nieuwe smartphone gaan presenteren. Tenminste, als we de Chinese media mogen geloven. Het gerucht is namelijk dat er een nieuwe Nokia X aankomt, en wel de Nokia X6. Tien jaar geleden bracht het Finse merk al een telefoon met dezelfde naam op de markt. Destijds draaide de smartphone nog op Symbian, een mobiel besturingssysteem dat het heeft afgelegd tegenover Android en iOS. Net zoals z’n voorganger zal ook de nieuwe X6 worden voorzien van midrange specs.

Ook komen er mogelijk twee versies op de markt, voor specifieke delen van de markt. Eén versie zou gaan draaien op de Qualcomm Snapdragon 636, terwijl de andere moet gaan draaien op de Mediatek P60-processor. Op de achterkant moet een dubbel camerasysteem zitten. Het scherm is naar verluidt 5,8-inch groot en in het bezit van een beeldverhouding van 19:9. Verder zit onder de motorkap 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Het 4 GB-model zou 255 dollar kosten, terwijl het model met 6 GB zo’n 285 dollar zou moeten kosten.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.