Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 6 geheel te zien op officiële, gelekte render’

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2018, 9:32 CategorieAndroid

Er is een render opgedoken waarop we mogelijk de OnePlus 6 voor het eerst helemaal te zien krijgen. We zien de inkeping aan de bovenkant van het scherm, de ontzettend dunne schermranden aan de zijkant en een kin die wederom kleiner gemaakt is.

Gelekte render toont design OnePlus 6 – gerucht

In de afgelopen paar maanden heeft OnePlus al flink wat informatie prijsgegeven over de OnePlus 6, het nieuwste vlaggenschip dat mogelijk, maar waarschijnlijk niet, in mei wordt aangekondigd. Zo weten we al dat er flinke specificaties aanwezig zullen zijn (zoals de Qualcomm Snapdragon 845 en 8 GB aan werkgeheugen), dat er een inkeping aan de bovenkant van het scherm zit en dat het mogelijk zal zijn de inkeping softwarematig weg te halen. Dinsdag is er echter een render gelekt waarop we het toestel helemaal te zien krijgen.

Mocht deze render het toestel laten zien, dan is dit de beste kijk op de smartphone tot nu toe. De render laat goed zien dat het lijkt alsof de kin aan de onderkant net even wat dunner is dan de kin op de OnePlus 5T. Ook ziet het ernaar uit dat de volumeknoppen naar links zijn verplaatst en dat we daarboven het schuifmechanisme hebben voor het activeren van de stille modus (en misschien wel meer). Er is momenteel nog geen presentatiedatum, maar op internet circuleert 5 mei rondt. OnePlus heeft dit nog niet bevestigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.