Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6 is straks waterdicht en nieuwe foto’s van de camera

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2018, 10:10 CategorieAndroid

De CEO van OnePlus ging uit wandelen en nam de OnePlus 6 alvast mee. Tijdens de middagpauze maakte hij foto’s in de omgeving van Stanford in Californië en deelde deze foto’s op het Chinese social media-platform Weibo.

Het moet gezegd worden dat de foto’s onder bijna perfecte omstandigheden zijn gemaakt met een strakblauwe lucht, maar de gemaakte foto’s vallen zeker niet tegen. De OnePlus 6 heeft een camera van zestien megapixel en zo op het eerste gezicht lijkt de camera zeker te voldoen om goede kwaliteit foto’s te maken. Alle gemaakte afbeeldingen door de CEO van OnePlus vind je bij Weibo.

OnePlus 6 (deels?) waterdicht

Daarnaast is er nog meer nieuws te melden over het aankomende vlaggenschip van OnePlus. Via het twitterkanaal verscheen een bericht met de tekst: “Don’t you hate it when you have to stop using your phone when it rains? So do we.” Het lijkt er dus op dat de OnePlus 6 straks in ieder geval voor een deel bestand zal zijn tegen water. Of het toestel ook compleet waterdicht zal zijn is nog niet bekend.

De OnePlus 6 zal binnenkort een officiële aankondiging krijgen waarbij we meer weten over een mogelijke datum. We weten al wel dat het toestel zal beschikken over een Snapdragon 845-processor , 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Daarnaast heeft het toestel een schermverhouding van 19:9. Dit bevestigde het bedrijf begin april.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.