Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6 kan video’s opnemen in super slow-motion

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2018, 11:48 CategorieAndroid

De presentatie van de OnePlus 6 staat gepland voor de komende maand. Op 16 mei, tijdens een evenement in Londen, zal het nieuwe vlaggenschip van OnePlus officieel gepresenteerd worden. Er komt steeds meer nieuws naar buiten over de functies van de smartphone. Zo weten we sinds vorige maand dat de OnePlus 6 een inkeping in het scherm krijgt en een beeldverhouding heeft van 19:9.

Vandaag komt het bericht naar buiten dat de OnePlus 6 video’s kan opnemen in super slow-motion. Dit nieuws komt niet naar buiten via een bekende lekker, maar door OnePlus zelf en werd opgepikt door Mobigyaan. Op de OnePlus-website van India heeft het bedrijf zelf een afbeelding geplaatst met de tekst: ‘Live life in Super Slo Mo’. Daaronder de tekst dat je de tijd kunt vertragen en de Super Slo Mo-functie op de de nieuwe smartphone zelf kunt ervaren. Inmiddels is de tekst van de officiële afbeelding gehaald, maar gelukkig heeft Mobigyaan snel een screenshot gemaakt.

Nog onduidelijk hoeveel beeldjes per seconde de OnePlus 6 kan opnemen

De afbeelding laat echter niet zien met hoeveel beeldjes per seconde je kunt vertragen. Op smartphones van de concurrenten Samsung en Sony is het mogelijk om video’s op te nemen met 960 beeldjes per seconde. Het is nog even afwachten tot de officiële presentatie op 16 mei, maar de verwachting is dat de OnePlus 6 ongeveer hetzelfde aantal beeldjes per seconde kan opnemen.

Eerder werd ook al bekend dat het nieuwe vlaggenschip straks waterdicht zal zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.