Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus bevestigt Snapdragon 845 voor OnePlus 6

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2018, 22:18 CategorieAndroid

De afgelopen weken is er steeds meer informatie naar buiten gekomen over de OnePlus 6. Het nieuwe vlaggenschip van OnePlus krijgt in ieder geval een scherminkeping aan de bovenkant van het scherm. Eerder deze maand dook het toestel ook al op in een benchmark, waarbij duidelijk werd dat het toestel over zeer goede specificaties zou beschikken. Vandaag heeft OnePlus op het eigen forum meer informatie naar buiten gebracht over het nieuwe toestel. De officiële naam was nog niet bekend, maar de nieuwe smartphone blijkt inderdaad de OnePlus 6 te gaan heten.

OnePlus 6 krijgt Snapdragon 845, 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen

OnePlus bevestigt dat het nieuwe vlaggenschip over een Qualcomm Snapdragon 845 zal beschikken. Het werkgeheugen gaat 8 GB bedragen en het opslaggeheugen 256 GB. Helemaal een verrassing was dit natuurlijk niet meer, maar het is goed om te zien dat de nieuwe OnePlus 6 zich straks kan gaan meten met de vlaggenschepen van andere fabrikanten. Nieuw voor OnePlus is wel het interne geheugen van 256 GB. Tot nu toe was er nog geen enkele smartphone van OnePlus verschenen met meer dan 128 GB. Direct een sd-kaartje aanschaffen om het geheugen uit te breiden lijkt dan ook niet nodig bij dit toestel.

Het bedrijf heeft nog steeds geen officiële datum bekendgemaakt voor het toestel. Het is dan ook nog even afwachten wanneer de OnePlus 6 op de markt zal verschijnen. Aangezien OnePlus nu zelf al de specificaties naar buiten brengt kan het niet lang meer duren voor de officiële presentatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.