Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus brengt binnenkort draadloze oordoppen uit’

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2018, 16:41 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt OnePlus binnenkort zijn eerste set draadloze oordoppen uit. De oordoppen zouden de naam Bullets Wireless gaan dragen en middels bluetooth worden gekoppeld aan een smartphone.

OnePlus Bullets Wireless op komst?

Zoals het er nu naar uitziet werkt OnePlus achter de schermen aan draadloze oordoppen. Draadloze oordoppen van het merk, die de naam Bullets Wireless zullen dragen, zijn namelijk opgedoken op de website voor bluetooth-certificaten. Op dit moment heeft het Chinese merk al twee paar oordoppen uitgebracht, die eveneens zijn voorzien van de naam Bullets. Met de extra toevoeging van Wireless blijft er weinig ruimte voor verbeelding over. Of het om een nekbandmodel of echte draadloze oordoppen gaat, is nu nog niet bekend.

Gelukkig betekent de mogelijkheid van het bestaan van de Bullets Wireless niet direct dat de fabrikant geen hoofdtelefoonaansluiting zal toevoegen aan de OnePlus 6. Het bedrijf heeft immers al bevestigd dat die erop zit. Draadloze oordoppen zijn dus niet echt nodig; maar als er vraag naar is, waarom zou je ze dan niet uitbrengen? Vooralsnog is het niet bekend wanneer de fabrikant de draadloze oordoppen gaat aankondigen en vanaf wanneer we ze kunnen kopen, maar de presentatie kan samenvallen met het aankomende 6-model.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.