Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus lanceert eerste teaser voor OnePlus 6 en bevestigt naam

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2018, 9:20 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft de eerste officiële teaser de wereld in gebracht voor de aankomende OnePlus 6 en heeft ook meteen de naam van het toestel bevestigd, terwijl het bedrijf dat eind vorige maand niet wilde doen. De 6 wordt dus de nieuwe OnePlus voor begin dit jaar.

OnePlus 6 wordt de nieuwe OnePlus

Vorige maand kwam in het nieuws dat de OnePlus 5T in elk geval in Noord-Amerika niet meer verkrijgbaar is. Dat betekent meestal dat de opvolger om de hoek staat. Dat idee bevestigde OnePlus al eerder in een exclusief interview met de redactie van The Verge. Op Tweede Paasdag heeft de Chinese fabrikant een tweet geplaatst met daarin een teaser voor de nieuwe OnePlus. In die tweet wordt ook meteen de naam van het aankomende toestel bevestigd, namelijk OnePlus 6. Check de tweet met de teaser hieronder.

De teaser laat uiteraard weinig zien van en over het nieuwe toestel, zoals het een goede teaser betaamt. Wel wordt er nadruk gelegd op snelheid, met de boodschap dat dit ‘the speed you need’ is. Niet dat OnePlus in het verleden moeilijk heeft gedaan over krachtige specs voor z’n smartphones, maar voor nummer zes mogen we verwachten dat de nieuwste mobiele processor aanwezig is. Dat is waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 845. In combinatie met 8 GB aan werkgeheugen moet de OnePlus 6 echt heel snel gaan worden.

Lees ook onze recensie van de OnePlus 5T.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.