Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opera Touch uitgebracht op Android, iOS-versie verschijnt binnenkort

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2018, 13:09 CategorieApplicaties

Opera heeft een nieuwe browser uitgebracht op Android, namelijk Opera Touch. Dit is een browser die is ontworpen voor gebruik met één hand en beschikt derhalve over allerlei functies die niet in andere browsers zitten. De iOS-versie wordt binnenkort uitgebracht.

Download Opera Touch

Opera lanceert Opera Touch voor Android. Dit is een browser die is ontworpen voor bediening met één hand. Wanneer je de app opent, dan verschijnt meteen de url-balk in beeld en kun je beginnen met surfen. En als je aan het scrollen bent op een pagina, dan verschijnt onderin een knop die toegang geeft tot andere tabs. Bovendien kunnen gebruikers websites op hun smartphone openen binnen de pc-browser en andersom, mits je natuurlijk Opera gebruikt. Soms gebeurt het zelfs automatisch en wordt de optie in beeld gepresenteerd.

Maar je kunt dit ook handmatig doen met de optie Flow. Flow is een overzicht van websites die je hebt bezocht, waar je doorheen kunt scrollen om te vinden wat je zojuist aan het zoeken was, bijvoorbeeld. Of deze functies mensen echter over de streep gaat trekken om over te stappen van hun huidige browser, is natuurlijk nog maar de vraag. Veel van deze functies worden elders al aangeboden en als het nu nog niet zo is, dan binnenkort wel. Opera Touch is nu alleen beschikbaar op Android, maar komt later ook naar iOS toe.

  • Opera Touch
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.