Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvolger van LG V30 heet LG V40 en heeft projectnaam Storm gekregen’

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2018, 9:30 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt LG momenteel aan nog een high-end smartphone, namelijk een ware opvolger voor de LG V30. Dit zou de LG V40 zijn, waar intern bij het bedrijf naar verwezen wordt met de naam Storm, aldus geruchtenmakers.

LG V40 wordt ware opvolger V30 – gerucht

Ondanks het feit dat LG onlangs al een nieuwe V-serie smartphone aankondigde en er wordt gespeculeerd over de LG V35 ThinQ, lijkt het er nu op dat er nog een V-serie smartphone aankomt. Internetjournalist Evan Blass laat namelijk via Twitter weten dat er ook wordt gewerkt aan de LG V40, waarschijnlijk de ware opvolger van de LG V30. Helaas is er op moment van schrijven nog verder niets bekend over dit toestel, behalve dan dat de smartphone intern Storm wordt genoemd. Hopelijk belooft dat iets goeds voor de toekomst.

Voordat de LG V40 op de markt zal komen, krijgen we echter eerst te maken met de LG G7 ThinQ. Deze smartphone wordt waarschijnlijk begin mei gepresenteerd door het bedrijf en zal kort daarna te koop zijn, in elk geval in Zuid-Korea. Waarschijnlijk wordt de LG V40, mocht het toestel daadwerkelijk bestaan, ergens in augustus of september onthuld. Vorig jaar presenteerde LG de V30 tijdens een presentatie tijdens de IFA-beurs in Berlijn, dus de kans is groot dat de Zuid-Koreaanse fabrikant wederom voor die route zal gaan kiezen.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.