Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Overwatch League-app krijgt Chromecast-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2018, 9:58 CategorieApplicaties

De officiële Overwatch League-applicatie op Android en iOS is voorzien van Chromecast-ondersteuning. Daardoor kunnen gebruikers nu de verschillende livestreams van wedstrijden via hun smartphone op een televisie met (ingebouwde) Chromecast bekijken.

Download de update voor Overwatch League

Wanneer je de game Overwatch leuk vindt (een schietspel met allerlei verschillende personages en krachten), dan is de kans groot dat je ook kijkt naar de verschillende officiële wedstrijden van de videogame. Dat kun je doen op het livestreamplatform Twitch, maar ook via de officiële Overwatch League-applicatie op Android en iOS. Nu kan dat prima, kijken op een kleiner scherm, maar het is natuurlijk fijner als je gewoon op je grote tv kunt kijken. Dat kan ook via een Twitch-app, maar nu ook via de League-app door Chromecast-ondersteuning.

Er zit wel een vervelende voorwaarde aan: je kunt via de (ingebouwde) Chromecast namelijk alleen kijken naar de live wedstrijden van Overwatch, niet naar het eerder opgenomen materiaal. Daarnaast heeft de maker van de app ervoor gezorgd dat je de wedstrijden onder de wedstrijdentab voortaan kunt sorteren op week en dat er scores worden laten zien wanneer je een live of opgenomen wedstrijd aan het bekijken bent. De Overwatch League-app is gratis te downloaden op Android en iOS — de update wordt nu uitgerold.

  • Overwatch League
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.