Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic introduceert Toughpad met Intel RealSense 3D-camera

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 16:42 CategorieWindows

Tablets kunnen voor veel meer toepassingen gebruikt worden dan ’s avonds op de bank surfen over het internet. Panasonic timmert al jaren aan de weg met de Toughpad-serie. Deze tablets kunnen tegen een stootje en zijn in diverse industriële en commerciële omgevingen te gebruiken. Vandaag heeft Panasonic een nieuwe extensie voor de Toughpad FZ-M1-tablet geïntroduceerd. De Panasonic Toughpad FZ-M1-tablet kan nu uitgerust worden met een Intel RealSense 3D-camera.

Volgens Panasonic kan de Toughpad met 3D-camera gebruikt worden voor uiteenlopende sectorspecifieke toepassingen, zoals het optimaliseren van magazijnruimtes, onderhoud van bedrijfs- en fabrieksgebouwen en voor bijvoorbeeld wondcontrole in de gezondheidszorg. Daarnaast kan de driedimensionale camera gebruikt worden voor het maken van foto’s van plaatsen delict en voor verzekeringsclaims.

Windows 10 Pro-tablet met Intel RealSense D410-camera

De Toughpad FZ-M1 is een tablet met een display van 7-inch dat wordt uitgerust met de Intel RealSense D410-camera. De tablet draait op Windows 10 Pro en heeft een 6e generatie Intel Core-processor. De batterijduur bedraagt negen uur met een optie tot twintig uur. De tablet is ontworpen om in de buitenlucht te gebruiken. Het display is speciaal ontworpen om in het zonlicht te kunnen lezen en kan tevens gebruikt worden met een stylus of met handschoenen aan. Het stevige ontwerp beschikt tevens over een IP65-classificatie en is bestand tegen een val van 180 centimeter.

De Panasonic Toughpad FZ-M1 met Intel Realsense 3D-camera is vanaf nu verkrijgbaar vanaf 2044 euro (exclusief btw). Meer informatie vind je op de website van Panasonic. Vorige maand nog kwam Panasonic met de Toughpad inclusief warmtebeeldcamera.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.