Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Patent toont Samsung-smartphone met scherminkeping

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2018, 13:26 CategorieAndroid

Veel mensen zijn vaak blij dat Samsung geen smartphone uitbrengt met zo’n inkeping aan de bovenkant, maar dat betekent natuurlijk niet dat het nooit gebeurt. Want nu is er een patent opgedoken waaruit blijkt dat het bedrijf er in elk geval aan heeft gedacht…

Samsung-smartphone met scherminkeping

De website Mobielkopen heeft een patent opgedoken van Samsung waaruit blijkt dat de fabrikant ooit eens heeft gedacht aan het uitbrengen van een smartphone met een scherminkeping aan de bovenkant. Het apparaat in kwestie wordt een randloze smartphone genoemd, die is voorzien van een usb-c-aansluiting en een dubbel camerasysteem. Ook zitten de inmiddels bekende knoppen op de plekken waar je ze zou verwachten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft dit patent op 30 maart jongstleden ingediend bij het Chinese patentbureau.

Dit is overigens niet het enige toestel dat gepatenteerd is. Ook is er namelijk een telefoon zonder inkeping of randen opgedoken, die is voorzien van een screen-to-body ration van maar liefst 99 procent. Deze futuristische smartphone kan overigens nog wel even op zich laten wachten, maar het ziet er op papier in elk geval mooi uit. Deze telefoon heeft overigens maar één camera. En, voor de muziekliefhebbers onder ons, uit beide patenten blijkt dat Samsung de koptelefoonaansluiting niet vergeten is. Misschien stemt dat hoopvol.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.