Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go-evenement zet eerste generatie in het zonnetje

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2018, 23:48 CategorieGaming

In het spel Pokémon Go kunnen we inmiddels Pokémon vangen uit de eerste drie generaties. Het gaat om de eerste generatie uit de regio Kanto en de tweede en derde generatie uit respectievelijk de regio’s Johto en Hoenn. Voor spelers die de eerste generatie nog niet compleet hebben komt Niantic, de makers van het spel, nu met een speciaal evenement waar de eerste generatie Pokémon in het zonnetje worden gezet.

Sinds de introductie van de missies is het mogelijk om Mew te vangen. Hiermee zijn alle Pokémon van de eerste generatie nu beschikbaar in het spel. Om dit te vieren hebben spelers de komende week meer kans om de virtuele beestjes van de eerste generatie tegen te komen. Dit betekent meer Charmander, Squirtle, Bulbasaur, Pikachu en alle andere pocket monsters uit de Kanto-regio.

Verzamel alle Pokémon uit de eerste generatie

Daarnaast is het mogelijk om Snorlax en Aerodactyl in de Raid Battles tegen te komen. Het evenement geeft spelers ook het dubbele aantal snoepjes tijdens het vangen en alle andere acties. Ook zijn er weer nieuwe boxen te koop in de shop. Hierbij ligt de nadruk op de Raid Passes, maar de boxen geven ook andere spullen voor een (iets) voordeligere prijs. Volgens Niantic stelt dit evenement spelers in staat om alle 151 Pokémon van de eerste generatie te verzamelen. Het persbericht van Niantic maakt er overigens geen melding van, maar ook de afstand voor het wandelen met je buddy is gehalveerd. Hierdoor kun je nog sneller extra candy verzamelen. Het Pokémon Go-evenement is inmiddels begonnen en loopt door tot 17 april.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.