Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go-spelers worden beloond door vuil op te rapen tijdens Earth Day

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2018, 9:15 CategorieGaming

Later deze maand zullen Pokémon Go-spelers worden beloond voor het opruimen van vuilnis van de straat. Ontwikkelaar Niantic heeft namelijk laten weten dat op 22 april aanstaande, tijdens Earth Day, er verschillende evenementen zullen zijn die trainers moeten belonen voor hun inzet.

Pokémon Go zet in op Earth Day

Spelers van Pokémon Go worden later deze maand beloond voor het opruimen van vuilnis. Dat heeft ontwikkelaar Niantic bekendgemaakt. Op 22 april aanstaande, tijdens Earth Day, worden er namelijk evenementen georganiseerd om spelers de straat op te krijgen. Dat lukt het populaire augmentedrealityspel wel vaker, dus werkt Niantic nu samen met verschillende niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) over heel de wereld om spelers aan het opruimen te krijgen. Hoe meer er wordt opgeruimd, hoe groter de beloning voor iedereen.

All trainers will receive access to a special avatar item to celebrate Earth Day and those who work together to participate in the cleanups around the world will unlock unique in-game rewards for the entire world. If 1,500 trainers attend the events around the world, 2x catch stardust for ground, water, and grass-type pokémon will be unlocked for 48 hours. If more than 3,000 trainers participate in the clean up events, 3x catch stardust for ground, water, and grass-type pokémon for 48 hours will be unlocked for trainers around the world.

Niantic heeft in het verleden wel eens vaker evenement georganiseerd, die helaas niet allemaal even vlekkeloos verlopen zijn. Maar het is goed om te zien dat de ontwikkelaar mensen op de been probeert te krijgen om iets goeds te doen voor hun omgeving, en daardoor uiteindelijk ook zichzelf. John Hancock zegt daarover in een statement:

Earth Day is an incredible movement and opportunity to team up with friends and neighbors to focus on making the world and our own communities healthy and sustainable.

In totaal gaat het om 37 evenementen, verdeeld over twaalf landen en tien organisaties. De volledige lijst met landen vind je hier.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.