Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PUBG Mobile op Android is voorzien van een arcademodus

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2018, 10:06 CategorieGaming

Het Chinese bedrijf Tencent Games heeft laten weten dat de Android-versie van het populaire battle royale-schietspel Playerunknown’s Battleground Mobile (PUBG Mobile) is voorzien van een arcademodus voor in totaal 28 spelers. De iOS-versie heeft de update nog niet ontvangen.

Download de update voor PUBG Mobile

De game Playerunknown’s Battleground is nog maar net beschikbaar voor Android, maar nu al heeft het spel een grote update ontvangen. Zo wordt er onder meer een arcademodus toegevoegd, die een nieuwe manier van spelen met zich meebrengt. Dit is een iets minder intense gamemodus dan het origineel, aangezien je nu maar 28 spelers hebt op één speelveld. Ook zijn er slechts zes wapenvarianten beschikbaar die willekeurig worden uitgekozen. Dat zijn shotguns, sniper rifles, alle wapens, alleen melee, pistolen en item heaven.

Ook is er nu de nieuwe schemeringsetting, waardoor je de kaart ook in een donkere omgeving kunt spelen. Verder is er nu ruimte om eens goed te kunnen trainen, zodat je niet constant wordt afgemaakt voordat je echt bent begonnen met spelen. De update is nu beschikbaar voor iedereen die PUBG Mobile op Android speelt. iOS-spelers hebben de update nog niet ontvangen en onduidelijk is of dit nog gaat gebeuren en zo ja, wanneer. Wellicht heeft het niet zo’n haast, omdat de meest gamers waarschijnlijk bezig zijn met Fortnite.

  • PUBG Mobile
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.