Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Red Bull Ring Edition van de Galaxy S9 komt naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2018, 17:08 CategorieAndroid

Samsung werkt samen met Vodafone om een speciale editie van de Samsung Galaxy S9 in Nederland uit te brengen. Liefhebbers van de Formule 1 en Red Bull Racing kunnen aan de slag met de Red Bull Ring Edition van de smartphone.

De speciale editie komt met een speciale smart cover met het logo van Red Bull Racing. De smart cover laadt via nfc een uniek thema en exclusieve content op de smartphone. Zo krijg je toegang tot unieke thema’s met wallpapers en icons van de coureurs Max Verstappen en Daniel Ricciardo en het Red Bull-team. Wekelijks worden er nieuwe achtergronden toegevoegd. Gebruikers van de telefoon krijgen ook toegang tot de video’s van Ziggo Sport over de Formule 1.

Red Bull Ring Edition van de Galaxy S9 heeft gelimiteerde opgave

De prijs van de Red Bull Ring Edition van de Samsung Galaxy S9 ligt gelijk aan de normale versie van de smartphone, maar je zult er wel snel bij moeten zijn. Het gaat namelijk om een gelimiteerde opgave. Consumenten die deze editie tussen 16 april en 27 mei aanschaffen met een Vodafone-abonnement krijgen gratis twee weekendkaarten voor de Grand Prix van Oostenrijk. Let op dat de reis naar Oostenrijk en het verblijf verder voor eigen kosten zijn.

Deze gelimiteerde Red Bull Ring Edition is verkrijgbaar op de website van Vodafone. Naast de gewone Galaxy S9 is ook de Galaxy S9 Plus in de speciale Red Bull-editie verkrijgbaar.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.