Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung en Compaan onthullen seniorentablet Compaan Connect

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2018, 13:32 CategorieAndroid

Samsung en scale-up Compaan lanceren vandaag Compaan Connect, een tablet voor actieve senioren die een steuntje in de rug waarderen bij het gebruik van technologie. De seniorentablet is voorzien van een speciale app-store en heeft een eigen telefonische helpdesk.

Compaan Connect: seniorentablet van Samsung en Compaan

Samsung en scale-up Compaan lanceren vandaag Compaan Connect, een tablet voor actieve senioren die een steuntje in de rug waarderen bij het gebruik van technologie. Via de speciale Compaan app-store downloaden gebruikers goedgekeurde apps van derden, terwijl zij met vragen 365 dagen per jaar terecht kunnen bij de telefonische helpdesk van Compaan. Ook maken de herkenbare knoppen op de Connect de bediening gemakkelijker. Bovendien worden er verschillende slimme functies geïntroduceerd bij de tablet.

Met functies als medicijnenherinnering en een goedemorgen-melding biedt de Compaan Connect een mooie aanvulling op mantelzorg. Tot slot kunnen vrienden en familie vanaf hun computer, tablet of smartphone ondersteuning geven, zoals op afstand een app plaatsen, instellingen wijzigen of meekijken op het scherm. De seniorentablet is gebaseerd op de Galaxy Tab A en heeft speciaal ontwikkelde eigen diensten voor foto’s, email en een agenda, naast dus de eerdergenoemde Compaan app-store met apps van derde partijen.

Prijs en beschikbaarheid

De verkoopadviesprijs van de seniorentablet is 299 euro, de kosten voor het ondersteuningsabonnement bedragen maandelijks 12,95 euro. De Compaan Connect is ook beschikbaar met een stevige hoes.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.